Secretul dezvăluit din greşeală de guvernul de la Londra. "Am şters repede"


Ultimul update: Sambata 28 Decembrie 2019 20:27
Data publicarii: Sambata 28 Decembrie 2019 20:23
Categorie: Stiri externe
Politie Londra

O listă cu peste 1.000 de adrese ale persoanelor de pe lista cu distincţii regale de Anul Nou, între care se numără şi Elton John, a fost postată online din greşeală de guvernul britanic

Fişierul a fost încărcat din greşeală pe site-ul oficial, iar apoi, când s-a observat gafa, a fost scos de pe site. “Le cerem iertare tuturor celor afectaţi. Cercetăm pentru a vedea cum s-a întâmplat acest lucru”, a precizat Cancelaria premierului pentru BBC, citat de News.ro.

Printre personalităţile ale căror adrese au ajuns publice se numără şi Alison Saunders, fostă procuror-şef, precum şi politicieni şi reprezentanţi ai poliţiei.

Pe lista personalităţilor decorate de regina Elizabeth se află şi jucătorul de crichet Ben Stokes, vedeta tv Nadiya Hussain, dar şi Olivia Newton-John, Sam Mendes şi Steve McQueen.

“O versiune a listei cu distincţii regale de Anul Nou 2020, care conţinea adresele celor care primesc distincţiile, a fost publicată din greşeală. Informaţia a fost ştearsă cât mai repede posibil. Am raportat situaţia la Biroul Comisarului pentru Informaţii (ICO) şi îi contactăm pe toţi cei afectaţi direct”, a declarat un purtător de cuvânt al Guvernului.

Sursa: News.ro

Viața de noapte în Londra. Cum încurajează autoritățile turiștii să se distreze
Expoziţie dedicată Revoluţiei Române, deschisă de Prinţul de Wales la sediul ICR Londra
Amenințarea care îi sperie pe londonezi. Cum îi poate afecta încălzirea globală
VIDEO PROTVPLUS.RO