Secretul dezvăluit din greşeală de guvernul de la Londra. "Am şters repede"

Ultima actualizare: 28-12-2019 20:27
Politie Londra
Getty

O listă cu peste 1.000 de adrese ale persoanelor de pe lista cu distincţii regale de Anul Nou, între care se numără şi Elton John, a fost postată online din greşeală de guvernul britanic

Fişierul a fost încărcat din greşeală pe site-ul oficial, iar apoi, când s-a observat gafa, a fost scos de pe site. “Le cerem iertare tuturor celor afectaţi. Cercetăm pentru a vedea cum s-a întâmplat acest lucru”, a precizat Cancelaria premierului pentru BBC, citat de News.ro.

Printre personalităţile ale căror adrese au ajuns publice se numără şi Alison Saunders, fostă procuror-şef, precum şi politicieni şi reprezentanţi ai poliţiei.

Pe lista personalităţilor decorate de regina Elizabeth se află şi jucătorul de crichet Ben Stokes, vedeta tv Nadiya Hussain, dar şi Olivia Newton-John, Sam Mendes şi Steve McQueen.

“O versiune a listei cu distincţii regale de Anul Nou 2020, care conţinea adresele celor care primesc distincţiile, a fost publicată din greşeală. Informaţia a fost ştearsă cât mai repede posibil. Am raportat situaţia la Biroul Comisarului pentru Informaţii (ICO) şi îi contactăm pe toţi cei afectaţi direct”, a declarat un purtător de cuvânt al Guvernului.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO