"S-a dus langa fiul nostru". Drama care l-a marcat pe Prince: fosta sotie dezvaluie cum era viata alaturi de excentricul star

Prince si Mayte Garcia

Moartea cantaretului Prince a zguduit o lume intreaga. Atat fanii, cat si apropiatii acestuia au avut un soc, dupa ce joi, starul a fost gasit mort in studioul sau din resedinta sa.

Fosta lui sotie, Mayte Garcia, a fost devastata la aflarea vestii ca Prince nu mai este printre noi.

Relatia dintre Prince si Mayte Garcia a fost neobisnuita, intensa, dar deosebita. Pentru ea, cantaretul a scris celebrul cantec "The Most Beautiful Girl in the World". Dupa ce a aflat vestea devastatoare a mortii sale, Mayta a fost surprinsa de papparazzi plangand. La scurt timp, a oferit o declaratie pentru revista People, in care declara ca este devastata.

"Nu imi gasesc cuvintele sa exprim ce durere simt acum. Acest barbat a insemnat totul pentru mine, aveam o familie impreuna. Sunt intristata si devastata. L-am iubit atunic, il iubesc si acum si il voi iubi pentru totdeauna. Acum, s-a dus langa fiul nostru" a fost declaratia emotionanta oferita de fosta sotie a lui Prince, conform Mirror.

Citește și
prince
"Este cea mai tare poza de pasaport din lume". Una dintre cele mai distribuite fotografii dupa moartea lui Prince
Lovitură pentru Serghei Șoigu. În Rusia e scandal uriaș, a fost arestată o a treia persoană anchetată în dosarul viceministrului rus al Apărării

CITESTE SI: Ultima imagine cu Prince in viata. Cantaretul, "vizibil fragil si agitat", cu cateva ore inainte sa moara. FOTO

Relatia lor n-a fost deloc una simpla, cel putin pentru ea, care a declarat ca "aceasta relatie mi-a distrus viata" si niciodata nu a mai regasit dragostea adevarata. Ea avea 16 ani cand s-au cunoscut si 22 cand s-a casatorit cu el, Prince avea 37 de ani. In urma cu cativa ani, cantareata si dansatoarea a oferit un interviu in care a oferit, pentru prima data, detalii importante din viata celor doi.

"Cand ne-am cunoscut eram virgina, nu mai fusesem cu niciun alt barbat. Eu am fost mereu concentrata pe dans, iar el ma proteja. Prince a fost prima mea iubire, dar relatia noastra a devenit serioasa dupa ce am implinit 18 ani. A fost foarte atent si respectuos. Intreaga perioada pe care am petrecut-o impreuna a fost fascinanta si incredibila in acelasi timp. El mi-a prezentat o lume pe care nu o stiam si mi-a facut cunostinta cu multi artisti" a declarat aceasta conform Mirror.

Artista a vorbit si despre ce impact au avut asupra vietii ei celebrele cantece pe care Prince le-a scris pentru ea. "Este greu sa intreci asa ceva, a scris niste melodii superbe pentru mine. Toti ceilalti barbati artisti care au incercat sa ma cucereasa si sa imi scrie cantece nu se apropiau de talentul si geniul lui. Dar cred ca acum sunt distrusa pe viata pentru ca a fost cea mai ciudata relatie, total neobisnuita. Nu mai sunt normala, am fost rasfatata si acum sunt data peste cap" a mai zis aceasta.

Cei doi s-au cunoscut in culise, la un concert sustinut de Prince, dupa ce a vazut un clip cu ea dansand din buric. Dupa doi ani in care au pastrat legatura, ea a devenit membru in trupa de backing vocals, dar si din viata lui. "Nu i-am zis niciodata Prince, de fapt, nu ne adresam in niciun fel, ceea ce cred ca este ciudat. Nu am iesit niciodata la o intalnire si "ma indoiesc ca vreo alta femeie a facut asta. Era retras".

CITESTE SI: Prince ar fi fost tratat pentru o supradoza de droguri cu 6 zile inainte sa moara

Cuplul s-a casatorit in 1996, iar la scurt timp Mayte a ramas gravida. Din nefericire, acesta a fost momentul primei tragedii care i-a lovit pe cei doi. La o saptamana de la nastere, fiul lor a murit, dupa ce s-a nascut cu sindromul Pfeiffer, o boala rara care afecreaza craniul. Pierderea copilului si inca o sarcina pierduta au destramat definitiv cuplul. "Sa iti moara copilul este ceva devastator, mi-au trebuit 15 ani sa imi revin si nici acum nu m-am vindecat. Mi-e dor de fiul nostru. O astfel de tragedie de uneste sau te destrama. In cazul nostru, ne-a indepartat".

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Apare un nou stadion de 5 stele în România! Guvernul aprobă azi toate actele
NEWS ALERT Apare un nou stadion de 5 stele în România! Guvernul aprobă azi toate actele
Citește și...
Ultima imagine cu Prince in viata. Cantaretul,
Ultima imagine cu Prince in viata. Cantaretul, "vizibil fragil si agitat", cu cateva ore inainte sa moara. FOTO

Site-ul TMZ a publicat o imagine cu Prince, care ar fi fost facuta cu cateva ore inainte ca decesul sau fie anuntat public.

"Este cea mai tare poza de pasaport din lume". Una dintre cele mai distribuite fotografii dupa moartea lui Prince

Una dintre cele mai distribuite fotografii pe Twitter dupa vestea mortii lui Prince a fost chiar poza de pasaport a artistului, relateaza The Indepedent.

Cariera legendei Prince, in imagini. 100 de milioane de albume vandute, sapte premii Grammy si un Oscar. GALERIE FOTO
Cariera legendei Prince, in imagini. 100 de milioane de albume vandute, sapte premii Grammy si un Oscar. GALERIE FOTO

 Vedeta R&B americana Prince, rivalul lui Michael Jackson din anii '80, a incetat din viata la varsta de 57 de ani.

Recomandări
Parlamentul European a alocat 4,8 miliarde de euro pentru sprijinul Ucrainei
Parlamentul European a alocat 4,8 miliarde de euro pentru sprijinul Ucrainei

Parlamentul European a decis alocarea a 4,8 de miliarde de euro pentru sprijinirea Ucrainei, la inițiativa deputatului Siegfried Mureşan (PPE/PNL). Raportul său, care conține și această prevedere, a fost votat joi cu largă majoritate.

Politico: Klaus Iohannis, pe lista scurtă pentru șefia Comisiei Europene. Ce șanse are să o înlocuiască pe von der Leyen
Politico: Klaus Iohannis, pe lista scurtă pentru șefia Comisiei Europene. Ce șanse are să o înlocuiască pe von der Leyen

Politico a enumerat o serie de posibili succesori ai Ursulei von der Leyen, șefa Comisiei Europene. Printre ei se numără și președintele României, Klaus Iohannis.  

Banca Transilvania, OTP Bank și Exim Banca Românească, procese câștigate cu ANPC. Nu plătesc amenzi și nu oferă rate egale
Banca Transilvania, OTP Bank și Exim Banca Românească, procese câștigate cu ANPC. Nu plătesc amenzi și nu oferă rate egale

Alte trei bănci au câștigat procesele cu Autoritatea Națională a Consumatorilor, care le obligase să emită scandețare cu rate egale la credite pentru toși clienții. La acest moment sunt cinci instituții bancare care au avut căștig de cauză.