Printul William si Kate Middleton, in vizita in India. Rochia Ducesei i-a creat probleme in timpul unui moment de reculegere

11-04-2016 10:14

Ducele si ducesa de Cambridge si-au inceput luni vizita oficiala la New Delhi si au depus o coroana de flori la monumentul soldatilor indieni cazuti in razboaie. De asemenea i-au adus un omagiu parintelui independentei Mahatma Gandhi.

Voiajul lor de o saptamana in India a inceput duminica la Mumbai. William si Kate au jucat cricket cu niste copii, iar spre seara s-au intalnit cu starurile de la Bolywood, la un dineu fastuos.

Apoi, au jucat crichet cu elevii unei scoli, iar spre seara au pasit pe covorul rosu la un eveniment caritabil, alaturi de vedete de la Bollywood.

Printul William si sotia sa au ajuns, pentru inceput, in fata monumentului de la hotelul in care peste 160 de oameni au murit in urma atacurilor teroriste din 2008. In prezenta oficialilor indieni, familia regala a depus o coroana in memoria victimelor si a tinut un moment de reculegere.

Chiar in timpul momentului solemn, la memorialul soldatilor cazuti, vantul puternic a pus-o la grea incercare pe Kate, care s-a straduit din rasputeri sa-si tina sub control rochia.

Inainte sa plece spre New Delhi, cuplul princiar s-a intalnit cu tineri intreprizatori din Mumbai. William a incercat senzatii tari intr-un simulator pentru pilotii de Formula 1.
 

Si a preparat "clatite" in stil indian, cu ajutorul unei masini automate inventata de o companie din Bangalore. Daca viitorul rege nu s-a dat in laturi sa guste desertul, sotia lui l-a refuzat;

Grijulie, probabil, sa nu-si pateze rochia crem, de 1.700 de lire sterline.

Duminica, ducele si ducesa de Cambridge au luat parte la un eveniment caritabil, tot la Mumbai, unde au avut ocazia sa stea de vorba cu staruri de la Bollywood si cu antreprenori indieni.

In cursul zilei de duminica, Kate - intr-o rochie de vara, creata de un designer indian, si William si-au exersat putin maestria la cricket; dar si la fotbal, schimband cateva pase cu copii din zonele cele mai defavorizate.

De asemenea, reprezentantii familiei regale britanice s-au recules la templul hindus unde se afla Banganga, un antic rezervor cu apa despre care se spune ca este sfintita. Au fost intampinati cu ghirlande de flori. Si, asa cum este obiceiul locului, au lasat sa pluteasca pe apa mici cosulete pe flori.

Momentul culminant al voiajului de o saptamana in India va fi, insa, oprirea la Taj Mahal, monumentul inchinat iubirii; si fundalul unei fotografii celebre, din 1992, a printesei Diana, mama printului William.


VIDEO PROTVPLUS.RO