Povestea incredibila a unui australian care s-a expediat intr-o cutie, par avion, din Londra. Cat a durat calatoria

Ultima actualizare: 11-03-2015 07:11
colet

O poveste incredibila a fost scoasa la lumina de presa internationala, care prezinta cazul unui fost atlet australian, care s-a expediat singur, prin avion, intr-o cutie de lemn, din Londra.
 

Reg Spiers, a petrecut trei zile intr-o cutie de lemn pentru a ajunge acasa, in orasul Perth, dupa ce s-a trezit in situatia de a fi singur si fara bani la Londra, relateaza BBC.

Spiers aspira sa participe la Olimpiada de la Tokyo din 1964 si sosise la Londra pentru a se recupera in urma unei accidentari. Medicii nu i-au dat vesti bune, asa ca barbatul s-a angajat la aerport pentru a strange banii necesari intoarcerii in Australia. Planurile i-au fost stricate atunci cand portofelul i-a fost furat si odata cu el toate economiile sale.

Ziua de nastere a fiicei sale se apropia, asa ca Spiers a conceput un plan rapid de a ajunge acasa cu bani putini.

"Am lucrat in sectorul de export cargo, asa ca am stiut de optiunea cu plata la primir. Am vazut cum animale veneau des prin aceasta metoda. Daca ei pot, atunci pot si eu", a marturisti Reg Spiers.

Cu ajutorul unui prieten a construit o cutie din lemn, in care urma sa supravietuiasca in cala avioanelor si a expediat-o catre Perth, cu plata la destinatie.

"Am intrat in cutie si am plecat la drum. Nu era nimic de care sa-mi fie frica. Nu mi-e teama de intuneric, asa ca, doar am stat acolo. Nu nimic diferit fata de o calatorie obisnuita. In cutie era un loc, l-am ocupat si am pornit", a marturisit Spiers.

Ideea a fost atat de nebuneasca incat nici sotiei lui nu i-a venit sa creada ca s-a petrecut cu adevarat.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO