Politistii au folosit focuri de arma pentru a aplana un conflict pentru un loc de parcare din Sectorul 1 al Capitalei

Ultima actualizare: 15-06-2017 00:00
politie

Politistii au folosit focuri de arma pentru a aplana un conflict izbucnit intre opt persoane, in noaptea de duminica de luni, pentru un loc de parcare din Sectorul 1 al Capitalei.

Acestea au fost retinute, fiind deschis un dosar pentru infractiunile de incaierare si tulburarea ordinii si linistii public, informeaza Politia Capitalei.

Potrivit politistilor, duminica, in jurul orei 23.30, un barbat a sesizat prin 112 ca a fost agresat fizic de catre o femeie in timpul unei certuri pentru un loc de parcare din Sectorul 1.

In timpul verificarilor la locul faptei, mai multe persoane au intervenit, fie in apararea femeii, fie in apararea barbatului, iar una dintre persoanele implicate in scandal a lovit un barbat.

Pentru aplanarea conflictului, politistii au tras trei focuri de arma in plan vertical, iar cele opt persoane, cu varste cuprinse intre 17 si 38 de ani, au fost imobilizate si duse la Sectia 4 Politie pentru audieri.

Cercetarile sunt continuate pentru infractiunile de incaierare si tulburarea ordinii si linistii publice, cu persoanele implicate in scandal in stare de retinere, urmand a fi prezentate magistratilor.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO