Un politician catolic și-a cerut iubita în căsătorie sub privirile Papei. VIDEO

31-08-2017 10:44


Cerere in casatorie deosebita

O audiență la Vatican a luat o turnură memorabilă, atunci când un politician catolic a decis să-și ceară în căsătorie iubita, chiar în fața Papei Francisc.

Dario Ramirez este originar din Venezuela. Bărbatul și-a propus să-și surprindă iubita, pe Maryanger Espinal, cu o cerere în căsătorie cu totul deosebită. Martorul fericirii lor a fost însuși Papa Francisc, notează The Telegraph.

Bărbatul a avut un plan bine pus la punct. Dario a vorbit câteva minunte cu Papa, după care a îngenuncheat în fața iubitei sale și a cerut-o de soție.

În tot acest timp, ceilalți membri ai delegației au începtut să aplaude încântați. Chiar și Suveranul Pontif a început să zâmbească, fericit că este martorul acestui episod fericit.

 

A papal proposal: Venezuelan political exile Dario Ramirez proposed to his girlfriend Maryangel Espinal, during an audience with #PopeFrancis this weekend. (And she said yes!) Pope Francis blessed the couple, and Dario said the Pope also assured him of his prayers for the turmoil in Venezuela. #marriage #Catholic #proposal #Vatican ????L'Osservatore Romano

A post shared by Catholic News Agency (@catholicnewsagency) on

Politicianul susține că iubita sa nu știa absolut nimic despre această surpriză.

Emoționată de gestul iubitului ei, femeie a rămas fără cuvinte. Moment în care Papa Francisc a intervenit glumind: „El te-a întrebat dacă vrei să te măriți cu el. Ce vrei să-i răspunzi?”. În cele din urmă Espiral a răspuns afirmativ cererii în căsăsătorie.

În cele din urmă Suveranul Pontif i-a binecuvântat pe cei doi logodnici.

Sursa: The Telegraph

VIDEO PROTVPLUS.RO