"Pinguinul Nuclear", cea mai tare bere din lume: 32% alcool!

Ultima actualizare: 06-04-2012 21:33
Tactical Nuclear Penguin

Tactical Nuclear Penguin este un brand a carui traducere ar fi inutila.  Alte lucruri trebuie retinute:  are 32% alcool (cam de 7-8 ori mai mult ca o bere obisnuita) si este, de departe, cea mai tare bere din lume.

 

Producatorii, de loc din Fraserburgh, Aberdeenshire au fost catalogati drept iresponsabili pentru lansarea berii pe piata.

Tactical Nuclear Penguin a fost omologata drept cea mai tare bautura de acest gen din lume, detronand o marca din Germania care se "lauda" cu 31% alcool.

Potrivit The Sun, liderii Alcohol Focus, organizatie care ii sprijina pe cei care au de suferit de pe urma viciului, au lansat un atac furios la adresa producatorului. "Nu e deloc de admirat ceea ce au facut. E un produs cu o mare cantitate de alcool si atat. Nici nu mai e bere, e deja spirtoasa", spune presedintele fundatiei, Jack Law.

In replica, patronula afacerii spune ca n-a cautat decat sa forteze anumite limite si sa duca Scotia pe harta marilor producatori.

Cu asemenea eticheta, "Pinguinul" nu se va vinde deloc ieftin. Doar 500 de sticle vor aparea pe piata, la pretul de 30 de lire sterline bucata.

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO