O tânără și-a făcut manichiura pentru nuntă din cenușa tatălui ei. „S-a simțit că a fost acolo”

Dată publicare: 06-10-2019 20:10
Dată actualizare: 06-10-2019 20:11


cenușă

O tânără din Anglia și-a dorit ca în manichiura pregătită pentru nunta sa să fie incorporată cenușa tatălui ei decedat cu câteva luni în urmă.

Charlotte Watson și soțul ei Nick își planificaseră nunta cu mult timp înainte ca tatăl fetei să fie răpus de cancer. Pentru a „se simți cu adevărat alături de el”, vărul miresei, care lucrează ca manichiurist, a venit cu idea să utilizeze cenușa tatălui incinerat în design-ul pentru unghiile acesteia.

Vărul lui Charlotte, Kirsty Meakin, manichiurist și YouTuber, a declarat: „Am decis să ne folosim de cenușă și să alegem bucățile care s-ar fi potrivit.”

„A realizat abia când am finalizat lucrarea, că tatăl ei o va ține de mână în ziua nunții.”, a mai adăugat acesta, potrivit BBC.

Charlotte a spus că „nu i-a venit să creadă” când a văzut rezultatul final, care a avut un design roz, gri și alb, decorat cu nestemate.

„S-a simțit cu adevărat că a fost acolo”, a spus Charlotte.
Tatăl fetei a fost inclus în eveniment în multe alte moduri, mireasa a avut pe talpa pantofului imprimate poze cu acesta, dar și un micuț păhărel realizat din hainele decedatului.

Sursa: BBC


VIDEO PROTVPLUS.RO