Motivul pentru care a venit la nuntă cu mâncare de acasă. Cum a fost surprinsă tânăra. FOTO

Dată publicare: 25-04-2019 11:22
Dată actualizare: 25-04-2019 11:53


Motivul pentru care a venit la nuntă cu mâncare de acasă

O femeie care a fost invitată la o nuntă a atras atenția asupra sa, după ce a venit la eveniment cu mâncare de acasă.

 

O altă invitată a povestit pe un grup de Facebook tot ce s-a întâmplat.

„Am mers la petrecerea unei prietene, în 2016. Domnișoara de onoare și viitoarea mireasă erau colege de cameră și au mai chemat și o altă fată, pe care nimeni nu o cunoștea prea bine. 

Ea este vegană (nu e nicio problemă cu asta, e în regulă) și din cauza asta nu a vrut să împărțim în mod egal banii pentru mâncare. A stat cam tot weekendul în bucătărie pentru a-și face feluri de mâncare specifice dietei sale”, a spus femeia, care a precizat că la petrecere erau și alimente pentru vegani, însă ea a insistat să vină cu mâncare de acasă.

„Am mers și la restaurant, unde putea să își comande absolut orice, dar tot a venit cu mâncarea făcută de ea”, a mai spus ea.

Femeia a precizat că povestea s-a repetat și la nuntă, deși mireasa a comandat un meniu vegan special pentru ea. Cu toate acestea, tânăra a venit și de această dată cu caserolele de mâncare.

Cum era de așteptat, postarea a stârnit reacții diferite, deoarece au fost internauți care i-au luat apărarea tinerei vegane, dar și alții care nu au fost de acord cu gesturile ei.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: The Sun

Tags: nunta, mancare, vegana,


VIDEO PROTVPLUS.RO