Misterioasa masina fara placuta de inmatriculare a lui Steve Jobs. Ce nu vom afla niciodata

Ultima actualizare: 28-10-2012 11:42
Steve Jobs

Masina de peste 100.000 de dolari a lui Steve Jobs nu a fost niciodata vazuta cu placute de inmatriculare. Cum a reusit co-fondatorul Apple sa scape fara amenda in toti acesti ani? Nimeni nu stie.


Jobs conducea un Mercedes-Benz SL55 AMG din 2007, pretul masinii la cumparare trecand la momentul respectiv de 100.000 de dolari. Chiar si-asa, cei care au fotografiat masina de-a lungul timpului au observat ca niciodata nu era acompaniata si de placutele obligatorii de inmatriculare.

Teoriile au curs cu zecile. Unii au crezut ca Jobs a inventat un sistem automat prin care placutele sa fie ridicate dupa ce motorul a fost oprit, altii au sustinut ca placutele erau de fiecare data furate de fani. Un blogger a scris chiar ca Jobs uraste fontul folosit de statul California si n-a vrut sa-si strice estetica masinii cu o placuta neplacuta.

Cert este ca in 35.000 de kilometri pe care i-a parcurs cu masina sa, putini de altfel, Steve Jobs nu a luat niciodata amenda pentru lipsa placutelor de inmatriculare. Explicatia? Nu o vom afla, din pacate, niciodata.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO