Miracole in Haiti. O batrana de 79 de ani salvata de sub daramaturi

Dată publicare: 20-01-2010 00:00
Dată actualizare: 09-05-2012 00:28


La o saptamana de la prapad, inca se mai intampla miracole in Haiti. O femeie in varsta de 69 de ani a fost scoasa de sub daramaturi marti seara, chiar in Port-au-Prince.

Canta, chiar in timp ce era transportata pe targa, iar momentul emotionant i-a facut pe cei prezenti sa planga. Insa la mai bine de o saptamana de la seismul care a devastat tara, sansele ca cineva sa mai fie gasit in viata sunt aproape inexistente, marturisesc chiar echipajele internationale de salvare.

Femeia le-a marturisit reporterilor ca, imediat dupa cutremur, a vorbit cu un preot si el prins sub daramaturi. Dupa cateva zile insa, acesta nu i-a mai raspuns. S-a stins, ingropat in mormanul de moloz.

De multe ori echipele de interventie sunt nevoite sa abandoneze cautarile printre daramaturi din cauza pericolului prabusirii ruinelor.

Imaginile surprinse din elicopterele care survoleaza Haiti arata drama supravietuitorilor. Sute de tabere au fost amplasate oriunde exista un petec de pamant liber, iar peste doua milioane de oameni traiesc acum doar din ajutoarele umanitare.

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO