Matteo Politi a operat și la Londra. Pacientă: ”Am avut noroc că nu am făcut infecție”

Ultima actualizare: 08-02-2019 09:46
medic fals

Povestea medicului fals italian Matteo Politi, alias Matthew Mode, face vâlvă acum și în Europa și există indicii clare că acesta a operat și în alte state, nu doar România și Italia.

Acum, o femeie din Marea Britanie spune că italianul i-a făcut o intervenție la buze, la Londra. Melek Stevens, în vârstă de 39 de ani, spune că l-a întâlnit pe Politi la o sala de sport din Londra: "Mi-a injectat buzele acasă la mine. A plecat de la mine cu 200 de lire sterline, spunând că aspectul buzelor se va îmbunătăți mult în zilele următoare. Dar nu a fost nicio diferență”, a spus femeia, antrenor personal de fitness pentru The Sun.

"Nu l-am mai văzut niciodată. Mă simt păcălită. Sunt sigură că nu sunt singura cu care a lucrat la Londra. Am noroc că nu am făcut o infecție. Merită o pedeapsă exemplară”, a mai spus Melek.

Britanicii cred că a lucrat sub numele de Matthew Mode și la ei în țară. Jurnaliștii de la The Sun au obținut informații potrivit cărora italianul a condus un cabinet la ei în țară. Potrivit unor documente, la finele lui 2017, Politi locuia la Stratford, estul Londrei.

Autoritățile medicale din Marea Britanie fac acum cercetări în ceea ce-l privește pe Matteo Politi.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO