Lupii de Bucuresti vs Lupul de pe Wall Street. Metoda demna de Hollywood prin care hotii din Romania furau din buzunare

Dată publicare: 18-04-2014 10:21
Dată actualizare: 21-04-2014 08:35


Lupul de pe Wall Street

Patru hoti din Romania au fost condamnati la, in total, 3 ani si 9 luni de inchisoare, dupa ce venit cu un plan de furat demn de un scenariu de film.

Cei patru, Remus Dumitru, Ilie Suchiu, Florian Cernat si Elena Zamfir, operau in zonele unde avea loc premierele unor filme celebre, asa cum a fost cazul si la "Lupul de pe Wall Street", potrivit Daily Mail.

In acest caz, hotii au profitat de fanii care au venit si s-au ingramadit la premiera londoneza a filmului "Lupul de pe Wall Street", din ianuarie, pentru a-l vedea cat mai de aproape pe Leonardo Di Caprio.

Profitand de neatentia lor, "Lupii din Romania", cum li s-ar putea spune, plecau la vanat si le furau britanicilor telefoanele din buzunare si tot ceea ce le mai cadea in mana.

Desi incidentul a avut loc in ianuarie, abia acum informatiile au fost date publicitatii, dupa finalizarea dosarului si condamnarea celor patru infractori.

Potrivit politistilor, Remus Dumitru isi folosea palaria pentru a-si masca mainile, in timp ce umbla prin buzunarele sau gentile fanilor.

Autoritatile din Londra au mai spus ca operatiunea era bine repetata si ca toti patru erau hoti profesionisti.

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO