Cum a murit o femeie din India in chinuri, dupa saptamani de pofta incontrolabila de sex

Ultima actualizare: 02-11-2012 20:28
rabie

Povestea unei femei din India pare una greu de crezut, si totusi este cat se poate de adevarata si de trista. In urma cu doua luni tanara, in varsta de 28 de ani, a fost muscata de un catelus.

La scurt timp a inceput sa se simta in permanenta excitata, fara a exista vreo stimulare in acest sens.

Femeia a mers la medic si i-a spus ca simte non-stop nevoia de sex. Doctorul a supus-o la mai multe teste si analize, iar rezultatele i-au dezvaluit faptul ca aceasta suferea de rabie. Atunci pacienta si-a amintit ca fusese muscata de un catelus.

Se pare ca boala poate provoca si o stimulare sexuala permanenta, ca urmare a unei inflamari la nivelul creierului.

Peter Costa, directorul centrului Global Alliance for Rabies Control, a declarat ca atunci cand boala ajunge in acest stadiu, ea devine incurabila. Ceea ce s-a si intamplat. Femeia a murit.

Orice persoana muscata sau zgariata de un animal care are aceasta boala, trebuie sa primeasca tratament in 24 de ore”, a declarat Costa.

In jur de 55.000 si 70.000 de persoane din intreaga lume mor in fiecare an din cauza rabiei. In 99% de cazuri cainii sunt vinovati de raspandirea bolii.

Femeia din India nu a mers la medic dupa ce a fost muscata pentru ca nu a considerat ca muscatura unui catelus poate sa-i faca probleme. Iar acest lucru a costat-o propria viata.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO