Inca o alerta falsa cu bomba la Turnul Eiffel


Ultimul update: Luni 02 Aprilie 2012 13:27
Data publicarii: Marti 28 Septembrie 2010 00:00
Categorie: Stiri externe
Turnul Eiffel

Alerta cu bomba care a condus la evacuarea Turnului Eiffel a fost ridicata cu putin timp inainte de ora 20.00 (21.00 ora Romaniei), a anuntat Jean-Bernard Bros, primarul adjunct al Parisului care se ocupa de turism.

Compania care exploateaza Turnul Eiffel a primit un apel in jurul orei 18.40 (19.40 ora Romaniei), efectuat de la o cabina telefonica.

O camera web care filmeaza Champ de Mars infatiseaza Turnul Eiffel complet gol, in timp ce pe Twitter un turist a publicat o fotografie cu fortele de ordine aflate la locul incidentului.

Alerta falsa cu bomba vine la doua saptamani de la un incident asemenator. Potrivit politiei pariziene, atunci, din cauza alertei au fost evacuate aproximativ 2.000 de persoane care vizitau Turnul Eiffel sau se aflau in apropierea acestui edificiu, in zona Champs de Mars.

La scurt timp dupa alerta cu bomba de la Turnul Eiffel, din 14 septembrie, o gara din Paris a fost evacuata, in urma unei alerte cu bomba care s-a dovedit falsa. Tronsonul B al garii Saint-Michel din Paris a fost evacuat aproximativ 15 minute, iar tronsonul C aproximativ o ora dupa ce un apel telefonic anonim anunta prezenta unei bombe, a comunicat compania feroviara franceza, SNCF.

 

Sursa: Mediafax

Alarma falsa la Turnul Eiffel! Politistii nu au gasit nicio bomba
VIDEO PROTVPLUS.RO