Imagini din interiorul "palatului" lui Kim Jong-un, surprinse de un fotograf rus


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Sambata 02 Iunie 2018 15:38
Categorie: Stiri externe
locuinta kim

Un fotograf rus care l-a însoțit pe șeful diplomației ruse, Serghei Lavrov, în Coreea de Nord, a avut șansa să fotografieze una dintre locuințele somptuoase ale liderului de la Phenain, Kim Jong-un.

Fotografiile realizate prezintă reședința, mai degrabă modestă pentru un lider de talia nord-coreeanului, construită într-un stil architectural occidental, înconjurată de un parc generos, iar în interior este decorată cu coloane de marmură și numeroase sculpturi.

Seria de imagini este cu atât mai surprinzătoare având în vedere că nord-coreeanul este un politician discret când vine vorba de viața sa personal, potrivit The Sun.

În cadrul întâlnirii dintre Serghei Lavrov și Kim Jong-un, liderul nord-coreean s-a plâns ministrului de Externe al Rusiei de „hegemonia SUA”, în timp ce unul dintre locotenenţii săi de vârf a făcut o vizită la New York pentru a pregăti un viitor summit cu preşedintele american Donald Trump, scrie The Guardian.

Kim Jong-un i-a transmis lui Lavrov că speră să crească cooperarea cu Rusia, potrivit News.ro.

„Pe măsură ce progresăm în a ajusta situaţia politică în faţa hegemoniei americane, sunt dispus să schimb păreri în profunzime cu conducerea dumneavoastră şi sper că aşa vom face de acum înainte”, i-a transmis liderul nord-coreean lui Lavrov.

În cadrul discuţiilor, Lavrov a transmis „cele mai calde dorinţe” ale lui Vladimir Putin pentru „ţelurile” lui Kim Jong-un în peninsula coreeană.

El a exprimat de asemenea susţinerea Moscovei faţă de acordul dintre lideurl nord-coreean şi preşedintele sud-coreean Moon Jae-in, la care s-a ajuns în summit-ul de luna trecută dintre cele două ţări.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: The Sun

VIDEO PROTVPLUS.RO