Presa din SUA, despre retragerea lui Harry și Meghan: ”Este un lucru foarte neobişnuit”

Ultima actualizare: 11-01-2020 19:52

Ştirea despre pasul înapoi făcut de prinţul Harry şi Meghan ţine prima pagină în presa de peste Ocean.

Toată lumea se întreabă ce vor face în afara Casei Regale şi cum se vor descurca financiar.

O puzderie de specialişti a apărut peste noapte şi deja trasează viitorul ducilor de Sussex.

Până una alta, Meghan a plecat în Canada pentru a fi alături de fiul său şi al lui Harry.

Presa din Statele Unite vorbeşte deja despre prinţul Harry şi despre soţia lui ca fiind membri ai Casei Regale cu jumătate de normă. Iar pe lângă articolele serioase îşi fac loc şi unele amuzante. Decizia celor doi este văzută de mulţi drept o aventură de care puţini sunt capabili.

Sam Rubin, Critics Choice Association: „Este un lucru foarte neobişnuit şi te-ai gândi că sânul familiei regale britanice ar fi un loc dorit în care să stai. Ei, bine, pentru Harry şi Meghan nu este aşa, şi ei încearcă să scape din cel mai extraordinar loc posibil."

Specialiştii în marketing sunt de părere că Harry şi Meghan ar putea câştiga milioane de dolari.

Howard Bragman, strateg de PR la Hollywood: „Oamenii de rasă mixtă, cum este Meghan, sunt cel mai dorit lucru acum la Hollywood, în lumea modei, oameni care sunt de o etnicitate ambiguă, aceştia sunt oamenii cei mai căutaţi, aceştia sunt oamenii distribuiţi în reclame, în emisiunile TV, iar un cuplu mixt din punct de vedere rasial este cel mai atractiv lucru din lume în momentul de faţă."

Însă Ducii şi-au înregistrat încă din vara anului trecut propria marcă.

Gavin Keilly, GBK Production: „Cred că va fi uşor pentru ei să îşi creeze propriul brand şi cred că acesta va fi asociat cu o nouă organizaţie caritabilă pe care ei o înfiinţează, la fel cu realizarea unor alte produse proprii, dar cred că aceste produse vor fi în aceeaşi lumină a reflectoarelor ca şi viaţa lor."

Ultimele evenimente de la Londra nu fac decât să adâncească tot mai mult criza prin care trece Casa Regală britanică, spun analiştii. Deocamdată, Harry rămâne al şaselea în ordinea succesiunii la tron.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO