Fotografia care i-a enervat pe rusi. Ce legatura este intre cativa soldati si presupusa iubita a lui Putin, Alina Kabaeva

Ultima actualizare: 28-12-2014 06:47
Vladimir Putin, Alina Kabaeva

Retelele de socializare din Rusia si unele publicatii s-au aratat scandalizate dupa publicarea unei fotografii in care se vedeau trupe inarmate pana in dinti in fata unei cafenele din afara Moscovei.

Fotografia a fost publicata pe Facebook de o persoana cunoscuta in showbizz-ul din Rusia, Alexander Belov, care a precizat ca acei soldati nu pazeau vreun politician sau cine stie ce oligarh, cu pe fosta gimnasta olimpica Alina Kabaeva, despre care se zvoneste ca ar fi iubita lui Vladimir Putin.

"Cine credeti ca #setemeatatdetare incat chiar si cand isi bea cafeaua la #Кофемании are nevoie de paza militara cu arme automate (in poza se vede doar jumatate din paza)? Nu am vrut sa fiu lenes si am aruncat o privire. Asa ca stiu raspunsul. Daca ghiciti, va fac cinste cu un latte. UPDATE: Pe Instagram, deja a fost gasit raspunsul. Era vorba despre campioana olimpica si mama singura Alina Kabaeva." - se arata in mesajul postat pe Facebook, care, ulterior, a fost sters, scrie Business Insider.

Zeci de utilizatori de pe Facebook si Vkontakte, cea mai mare retea sociala online a Rusiei, au reactionat. Recent, dupa 7 ani in care a fost in serviciul unui parlamentar, Kabaeva a fost numita sef al National Media Groups, cel mai mare grup media din Rusia. Conform publicatiei "Znak", Kabaeva nu a mai participat la evenimente publice din luna martie.

In 2008, ziarul rusesc Moskovsky Korrespondent a raspandit zvonul conform caruia Putin si Kabeva s-ar fi logodit in secret - informatie negata de presedintele Rusiei. Iar dupa ce Putin a anuntat ca divorteaza de Lyudmila Putina, purtatorul sau de cuvant a precizat ca in viata sefului de stat nu se afla nicio alta femeie.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO