Femeie acuzată că a furat banii câștigați de soț, în Anglia, și i-a transferat în contul amantului: ”Suntem morți”


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Luni 17 Septembrie 2018 10:20
Categorie: Stiri externe
barbat care numara bani

O femeie din Trifeşti, Republica Moldova, este acuzată că a furat banii adunați de soţul ei după mai mulți ani de muncă în Anglia și i-a transferat în contul amantului.

 

Suma de 400.000 de lei moldovenești (aproximativ 18.000 de lire sterline) ar fi fost trimisă treptat în perioada martie – septembrie, relatează publika.md.

Femeia a fugit de acasă și este acuzată de rudele soţului că și-a lăsat și fără bani de mâncare cei şase copii.

”Suntem morți... Și el încă i-a trimis de acolo lire și avea bani primiți pentru copii și pensia mea pe două luni a luat-o. A vândut brânză, a vândut caș. Până la os ne-a curățat”, a declarat mama bărbatului, Eugenia Ciobu.

Iniţial, femeia de 36 de ani l-a convins pe soţul ei să îngroape banii agonisiţi în beci. După o perioadă, lipsa sumei din ascunzătoare a fost depistată de sora bărbatului. Vecinii povestesc însă că soții se certau des.

”El o bătea cum eu ocărăsc câinele, așa el pe ea. El a înșelat-o cu cine a dorit și ea la fel. Cât o fost el acasă chiar nu am auzit nimic de ea. Ea era tot angajată, se ducea la lucru, venea acasă. Totul era normal. Chiar ne-a șocat faptul acesta când am auzit că ea e plecată, că o lăsat copiii”, povestește un vecin.

”Avea amant și cu el a plecat, la el a plecat. Am înțeles că este un cetățean din România. Banii au fost transmiși treptat”, a spus primarul satului Trifești, Mihail Budurin.

Inspectoratul de Poliţie din Rezina a deschis dosar penal pentru furt. Infracţiunea se pedepseşte cu până la 12 ani de închisoare.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

Sursa: Publika.md

Câți bani a reușit să strângă Marian, după ce a lucrat toată vara ca ospătar pe litoral
VIDEO PROTVPLUS.RO