Femeia care sustine ca este fiica pictorului Salvador Dali: "Seman atat de mult cu tata, incat doar mustata imi lipseste"

Ultima actualizare: 30-06-2017 06:52

300 de milioane de euro, aceasta este suma uriasa de care s-ar putea bucura femeia care sustine ca este fiica vestitului Salvador Dali.

Ca sa ajunga in aceasta situatie vor fi facute teste de paternitate. De altfel, un judecator din Madrid a decis exhumarea ramasitelor pictorului.

Pilar Abel, o cititoare in carti de tarot, in varsta de 60 de ani, se lupta de 10 ani sa demonstreze ca este fiica lui Salvador Dali. Spune ca nu banii o motiveaza.

Pilar Abel: "Eu? Sa alerg dupa bani? Daca as fi vrut bani, as fi cerut bani pentru fiecare interviu."

Pilar povesteste ca mama ei ar fi avut o aventura cu faimosul artist, in 1955, pe cand muncea ca menajera intr-un sat pescaresc unde si Dali avea o casa de vacanta.

Pilar Abel: "Prima care mi-a zis nu a fost mama, ci bunica din partea tatalui vitreg. Mi-a zis: ".

Pilar Abel: "Seman atat de mult cu tata, incat doar mustata imi lipseste", spune femeia si spera ca legatura sa fie demonstrata si de rezultatele testelor de pateritate care vor fi efectuate.

Pilar Abel: "Imi doresc sa stiu cine sunt. Si as vrea sa ii ofer o satisfactie mamei, care este la sfarsitul vietii."

Femeia a cerut pana acum doua teste, unul facut cu ajutorul unor fire de par si a celulelor de piele ramase pe masca mortuara a pictorului. Primul a fost neconcludent, iar al doilea a iesit negativ. Spera insa ca testele care se vor face dupa deshumarea lui Dali ii vor oferi raspunsul final.

Pictorul suprarealist a murit in 1989, la 85 de ani si si-a lasat opera si averea statului spaniol, neavand copii legitimi.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO