Eveniment caritabil in Viena. Bill Clinton sau Conchita Wurst au participat la o strangere de fonduri in lupta cu SIDA

Ultima actualizare: 04-06-2014 06:57

Primaria din Viena s-a transformat, vineri seara, intr-un taram desprins parca din basm. Aici a avut loc cel mai mare eveniment caritabil din Europa, dedicat luptei impotriva SIDA.

La prestigiosul bal au participat numeroase personalitati si vedete, printre care fostul presedinte american Bill Clinton, cantaretul Ricky Martin sau castigatoarea Eurovisionului de anul acesta, Conchita Wurst. Evenimentul a avut un succes rasunator, reusind sa stranga donatii in valoare de peste trei sute de mii de euro.

Cea de-a douazecea editie a evenimentului a adus laolalta vedete din lumea filmului, a muzicii, dar si personalitati din viata politica. Pe covorul rosu din Viena a ajuns si actrita Marcia Cross, cunoscuta pentru rolul sau din serialul "Neveste Disperate".

Intr-o superba rochie, creatie a casei de moda Alexander McQueen, ea s-a incadrat perfect in tema aleasa pentru acest an - Gradina Bucuriei.

"Port o creatie McQueen, pentru ca stiam ca altfel nu am sanse sa concurez cu toata frumusetea si extravaganta acestui eveniment. Asa ca mi-am propus sa fiu si eu o floare in aceasta gradina extraordinara", a spus actrita.

"Ultimele trei zile pe care le-am petrecut in Viena au fost fascinante, pur si simplu datorita faptului ca am avut ocazia de a vorbi cu oamenii care se lupta cu aceasta boala", a spus Ricky Martin.

Cantaretul a urcat apoi pe scena, pentru a sustine un recital.

"In toata bucuria din aceasta seara, nu uitati ce se afla in spatele evenimentului. Determinarea cu care fiecare persoana din aceasta incapere vrea sa ofere copiilor o sansa la un viitor mai bun", a spus Bill Clinton.

Seara a fost completata de un recital sustinut de Conchita Wurst, castigatoarea concursului Eurovision de anul acesta.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO