Ea e femeia care are 300 de orgasme pe zi!

15-11-2009 00:00


In varsta de 43 de ani, Michelle Thompson este o femeie din Marea Britanie care zi de zi are parte de nici mai mult nici mai putin decat de 300 de orgasme! Englezoaica sufera de Sindromul Stimularii Sexuale Permanente (SSSP).

 

Michelle Thompson spune ca aceasta boala i-a distrus viata, deoarece i-a fost foarte greu sa gaseasca un barbat care sa o inteleaga si care sa-i faca fata.

Ar trebui sa ma consider o norocoasa ca am atatea orgasme, cand exista femei care nu au avut niciunul. Dar nu ma simt fericita, pentru ca acest lucru mi-a distrus viata. Majoritatea barbatilor din viata mea nu au putut sa faca fata, ba mai mult, unul dintre ei mi-a spus, chiar inainte de a ma parasi, ca este om si nu robot ", a spus Michelle.

Din cauza starii permanente de excitatie, Michelle a fost nevoita sa renunte la serviciu.

"Odata am fost angajata intr-o fabrica, iar masinariile de acolo ma excitau atat de tare incat nu mai puteam lucra", a marturisit, suparata, femeia.

Acum insa, lucruri par sa se fi schimbat pentru ea. Dupa ce a indurat multe momente neplacute din partea partenerilor pe care i-a avut, soarele a rasarit si pe strada ei.

Michelle a intalnit barbatul perfect, culmea, in persoana vecinului ei, Andrew Carr, in varsta de 32 de ani. Acesta este singurul care s-a putut ridica la nivelul asteptarilor englezoaicei, iar de sase luni cei doi se iubesc patimas, cam de zece ori pe zi!

Andrew mi-a schimbat viata. Datorita lui am incetat sa mai caut o rezolvare pentru problema mea. Acum sunt mereu cu zambetul pe buze si nu doar din cauza orgasmelor. Toata viata am cautat pe cineva ca el", a declarat Michelle.

Sursa foto: News of the World

VIDEO PROTVPLUS.RO