O polițistă cu Covid-19 a căzut de la etajul unui spital din Moscova. Trei medici au pățit același lucru

Ultima actualizare: 08-06-2020 23:12
După ce trei doctori bolnavi de coronavirus au căzut pe geam în spitale din Rusia, și o polițistă infectată a sărit în gol
Daily Mail

O polițistă bolnavă de coronavirus a murit după ce a căzut de la etajul unui spital din Moscova, familia ei acuzând faptul că un medicament prescris i-a alterat starea mentală. Gestul vine după ce trei medici au căzut de la geamul unui spital din Rusia.

Natalya Shcherbakova, în vârstă de 45 de ani, a căzut de la o înălțime de peste 15 metri și a murit pe loc, pe 31 mai, scrie Daily Mail.

Polițista suferea de o formă ușoară de coronavirus, pentru care era tratată de medici cu un antibiotic, levofloxacin, care i-ar fi alterat sănătatea mentală, spune familia familiei.

Femeia avea o căsnicie fericită, se înțelegea foarte bine cu cele două fiice ale sale și era o polițistă foarte apreciată pentru munca ei, astfel încât nu avea absolut niciun motiv de a se sinucide.

Moartea polițistei vine după ce trei medici ruși au căzut pe geamul spitalului, doi dintre aceștia decedând.

Familia spune că femeia chiar a vorbit despre aceste cazuri și s-a arătat îngrozită de ele.

Doctor, către fiică: ”E foarte bine, ești nebună?”

 

La trei zile după ce a început să i se administreze levofloxacin, starea polițistei a început să se deterioreze, iar femeia a mărturisit că îi e frică să nu moară.

Una din fiice a spus doctorilor că e îngrijorată pentru mama ei, la care acesta i-a răspuns: ”E foarte bine, ești nebună?”.

Pe 31 mai, cu puțin timp înainte de a cădea de la fereastră, și-a făcut un ceai, a mancat, a vorbit cu familia ei, iar la 20.37 era încă online.

La 23.00, spitalul a anunțat familia că femeia a murit după ce s-a aruncat de la etajul cinci.

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO