Drama unei femei care a scăpat o sticluță de parfum pe picior. ”Eram o prizonieră în casă”


Ultimul update: Marti 11 Iunie 2019 19:41
Data publicarii: Marti 11 Iunie 2019 19:30
Categorie: Stiri externe
Drama unei femei care a scăpat o sticluță de parfum pe picior. ”Eram o prizonieră în casă”

O femeie a suferit mai mulți ani dureri cumplite, după ce a scăpat, din greșeală, o sticlă de parfum pe picior.

Gill Haddington, în vârstă de 43 de ani, i-a implorat pe medici să îi amputeze piciorul, după doi ani în care a suferit dureri puternice din cauza incidentului.

În urmă cu doi ani, femeia se pregătea să iasă din casă, iar la un moment dat, a scăpat, din greșeală o stricluță cu parfum pe picior. ”Am izbucnit în lacrimi. M-am uitat la piciorul meu și mă durea atât de tare încat nu mai puteam să pășesc. Inițial, am crezut că mi-am rupt piciorul”, a spus Gill.

Femeia a mers la spital, dar medicii au trimis-o acasă după ce i-au făcut o radiografie, care a arătat că piciorul său nu a fost rupt.

După un timp, însă, durerea a devenit tot mai puternică, iar piciorul său s-a umflat tât de tare încât și-a dublat dimensiunea.

”Devenisem o prizonieră în propria mea casă. Simțeam o durere prermanente. Nu puteam deloc să merg. Nu puteam nici să dorm”, a mai povestit Gill, potrivit The Sun

Apoi, femeia i-a rugat pe medici să îi amputeze piciorul, pentru că numai așa putea face din nou diferite activități în aer liber.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: The Sun

VIDEO PROTVPLUS.RO