Detaliul tulburator impartasit de fiica lui Muhammad Ali. Ce s-a intamplat cu legendarul boxer dupa ce organele i-au cedat

Ultima actualizare: 08-06-2016 06:56

Legendarul campion Muhammad Ali a fost un luptator pana in ultima clipa. Inima marelui sportiv a continuat sa bata 30 de minute, dupa ce restul organelor sale au cedat.

Tulburatorul detaliu a fost impartasit de una dintre fiicele sale, intr-un mesaj adresat admiratorilor tatalui ei. Hana Ali a mai spus ca legendarul boxer a murit inconjurat de intreaga sa familie.

"Toti am fost langa el, tinandu-l de mana, imbratisandu-l si cantand rugaciuni. Toate organele sale au cedat, insa inima a continuat sa bata 30 de minute - nici unul dintre noi nu a mai auzit de asa ceva!" marturiseste tanara despre ultimele clipe de viata ale marelui sportiv.

Cauza oficiala a mortii este "soc septic" provocat de "cauze naturale". Admiratorii lui Ali isi pot lua ramas bun vinerea viitoare, in cursul unei procesiuni funerare care va avea loc in orasul sau natal, Louisville.

"Sunt invitati toti cei care l-au iubit", a anuntat familia. Fostul presedinte Bill Clinton si actorul Billy Crystal se numara printre cei care il vor elogia pe marele campion.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO