Descoperire macabră pe o autostradă din Mexic. Ce a găst poliția în mai mulți saci


Ultimul update: Miercuri 13 Noiembrie 2019 23:26
Data publicarii: Miercuri 13 Noiembrie 2019 23:18
Categorie: Stiri externe
narco

Membrii celui mai puternic cartel din Mexic au aruncat în mijlocul străzii patru cadavre tranșate în 10 saci de gunoi, ca o amenințare pentru un oficial local despre care spun că este corupt.

Descoperirea groaznică a fost făcută pe o porțiune de autostradă din Santa Teresa, o municipalitate din statul Guanajuato, potrivit Daily Mail.

Cartelul l-a amenințat pe Samuel Ugalde García, șeful Ministerului Siguranței Publice din Guanajuato, pe care l-au asociat cu alți criminali din zonă și l-au blamat pentru acțiunile grupului.

„Acesta este rezultatul incompetenței voastre, pentru că ați fost de acord cu persoanele care nu respectă populația de care ar trebui să aveți grijă”, este mesajul lăsat pe un carton, lângă cadavre, de către gruparea CJNG.

Pe un alt caron era scris că „acest lucru se va întâmpla tuturor celor care continuă să creadă că pot răpi și șantaja alte persoane.”

Potrivit poliției mexicane, organizația criminală este condusă de Nemesio 'El Mencho' Oseguera Cervantes, și a expediat sute de kilograme de metamfetamină din Mexic către Los Angeles și California.

El Mencho este un fost aliat al lui Joaquín 'El Chapo' Guzmán și este cel mai căutat bărbat din Mexic și unul dintre cei mai căutați de către Departamentul de Justiție al Statelor Unite, care oferă o sumă de 10 milioane de dolari pentru capturarea sa.

FULLSCREEN
Descoperire macabră pe o autostradă din Mexic. Ce a găst poliția în mai mulți saci
  • /

Sursa: Daily Mail

VIDEO PROTVPLUS.RO