Meghan Markle şi prinţul Harry nu vor sărbători Crăciunul alături de familia regală


Ultimul update: Miercuri 13 Noiembrie 2019 22:14
Data publicarii: Miercuri 13 Noiembrie 2019 22:12
Categorie: Stiri externe
Moment jenant între Prințul Harry și Meghan Markle - 11

"Alteţele Lor Regale vor petrece vacanţa anul acesta, în calitate de proaspătă familie, împreună cu mama ducesei, Doria Ragland", potrivit unui anunţ al Palatului Buckingham, scrie revista People., conform news.ro.

"Alteţele Lor Regale vor petrece vacanţa anul acesta, în calitate de proaspătă familie, împreună cu mama ducesei, Doria Ragland", potrivit unui anunţ al Palatului Buckingham, scrie revista People.

Va fi un Crăciun ne-regal pentru Meghan Markle şi prinţul Harry, conform sursei.

Ducele şi ducesa de Sussex nu vor sărbători anul acesta Crăciunul la Sandringham - nici nu vor face drumul pe jos în dimineaţa de Crăciun către biserică - alături de regina Elizabeta a II-a şi restul familiei regale aşa cum se obişnuieşte.

"Ducele şi ducesa de Suusex aşteaptă cu nerăbdare să petreacă mai mult timp cu familia începând cu finalul acestei luni", a transmis Palatul Buckingham. "După ce au petrecut ultimele două sărbători de Crăciun la Sandringham, Alteţele Lor Regale vor petrece vacanţa anul acesta, în calitate de nouă familie, cu mama ducesei, Doria Ragland. Această decizie este în conformitate precedentele stabilite de alţi membri ai familiei regale şi este sprijinită de Majestatea Sa Regina".

Palatul nu a precizat unde vor fi în această vacanţă ducesa şi ducele, dar o sursă a declarat pentru People că nu vor fi în oraşul natal al lui Meghan Markle, Los Angeles, unde locuieşte Doria Ragland.

Meghan Markle, 38 de ani, şi-a făcut intrarea în familia regală la Crăciunul din 2017, după ce ea şi prinţul Harry, 35 de ani, şi-au anunţat logodna.

În timp ce era însărcinată cu Archie, care s-a născut în luna mai, ei au apărut alături de prinţul William şi de Kate Middleton din nou anul trecut.

 

Sursa: News.ro

Meghan Markle, despre emanciparea femeilor. „Nu poate avea loc fără bărbați”
Meghan Markle, copleșită de viața de ducesă. „A fost și este o luptă grea”
Meghan Markle, copleșită de viața de ducesă. „A fost și este o luptă grea”
VIDEO PROTVPLUS.RO