Ce s-a intamplat cand Barack Obama a mers sa bea o cafea intr-un bar de cartier. FOTO

Ultima actualizare: 27-11-2014 06:58
Obama

Jurnalistul american Robinson Meyer a povestit, cu mult umor, cum a decurs intalnirea presedintelui Barack Obama cu un grup de tineri. Discutia a vut loc intr-o cafenea de cartier.

Robinson Meyer avea o zi proastra. Nu putea sa se concentreze si se afla de cateva ore in cafeneaua respectiva, atunci cand a aflat de la un grup de tineri ca presedintele urma sa se intalneasca cu ei.

Ospatarii au inceput imediat sa mute mese, iar Meyer, care lucreaza pentru The Atlantic, a fost anuntat ca va trebui sa elibereze masa unde statea.

Nu a facut-o, insa, iar intre timp Obama ajunsese in cafenea. Atmosfera s-a schimbat imediat si, desi nu este de acord cu toate masurile luate de administratia Obama, cum singur a declarat, jurnalistul a ajuns sa descopere cum vocea atat de familiara a presedintelui ii creaza o stare de bine, il calmeaza.

Barack Obama a salutat clientii restaurantului, insa cel care i-a atras atentia cel mai mult a fost un bebe. Nu poate sa reziste copiilor, a marturisit si l-a luat pe cel mic in brate.

 

just an average day in my local coffee shop you guise

A photo posted by Robinson Meyer (@yayitsrob) on

"Mabucur sa te vad", i-a spus si lui Meyer inainte de a se scuza fata de clientii restaurantului ca trebuie sa ocupe o jumatate de local.

Barack Obama se intalnise cu tinerii sa vorbeasca despre cum sa atraga mai multi oameni in programul de sanatate nou implementat. In special adulti cu varste cuprinse intre 18 si 34 de ani.

Au discutat insa si despre tehnologie, seriale, Michelle Obama si educatia copiilor.

Inainte sa paraseasca localul, Obama s-a oprit inca o data in dreptul copilasului, pe care l-a mangaiat pe cap.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO