Ce a găsit un câine al poliţiei germane într-o maşină parcată. Putea urma o tragedie


Ultimul update: Marti 19 Februarie 2019 17:49
Data publicarii: Marti 19 Februarie 2019 17:41
Categorie: Stiri externe
caine al politie germane

Poliţia din Dresda a iniţiat o anchetă, după ce a descoperit 17 grenade de mână într-un SUV parcat în apropiere de gara centrală a oraşului, au indicat forţele de ordine marţi, potrivit dpa.

Doi indivizi, în vârstă de 17 şi respectiv 28 de ani, au fost reţinuţi în legătură cu acest incident. Poliţia a inspectat vehiculul în seara zilei de luni, după ce un agent de poliţie a observat că vehiculul era parcat ilegal.

Cei doi tineri reţinuţi s-au dovedit a fi originari din Bosnia-Herţegovina şi se vor afla în custodia poliţiei până când forţele de ordine vor verifica dacă ei se aflau în mod legal pe teritoriul Germaniei.

La o primă verificare a maşinii s-a descoperit o cantitate de droguri, iar poliţia a decis să recurgă la un câine special dresat pentru căutări mai minuţioase. Câinele nu a descoperit însă alte droguri, ci grenadele de mână ascunse în spatele unor panouri.

Zona unde era parcată maşina a fost izolată, iar grenadele au fost ridicate pentru a vedea dacă prezintă vreo ameninţare.

Autorităţile spun că nu au nicio explicaţie deocamdată privind prezenţa dispozitivelor explozive în vehiculul celor doi tineri reţinuţi.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Sursa: Agerpres

VIDEO PROTVPLUS.RO