Cadavrul unei femei, găsit într-o valiză. Ce i-a spus unei prietene înainte să dispară

24-06-2019 17:51


Cadavrul unei femei, găsit într-o valiză. Ce i-a spus unei prietene înainte să dispară

O femeie a fost găsită moartă într-o valiză, la scurt timp după ce i-a spus unei prietene „vei știi cine a făcut-o în caz că voi dispărea vreodată”.

Elana Fic-Shamji, în vârstă de 40 de ani, a fost ucisă de soțul său abuziv, la numai patru zile după ce i-a cerut acestuia divorțul.

Din exterior, cei doi medici păreau că sunt cuplul ideal, mai ales că aveau împreună și trei copii. Cu toate acestea, bărbatul o abuza psihic de mai bine de 12 ani, îi controla rețelele de socializare și banii pe care îi avea.

Elana i-a spus prietenei sale despre abuzurile la care o supune soțul său. ”Dacă voi fi dată dispărută vreodată, vei știi cine a făcut asta”.

La un moment dat, Elana a decis că vrea să divorțeze de soțul său, pentru a pune capăt abuzurilor. La numai două zile după, bărbatul a raportat dispariția soției sale, spunând că a luat cu ea o valiză și a plecat, potrivit The Sun

Ulterior, polițiștii au găsit valiza în care se afla cadavrul femeii, iar soțul său a fost arestat la scurt timp după descoperire.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: The Sun

VIDEO PROTVPLUS.RO