Baiatul care plange cu lacrimi de sange, acuzat ca se preface!

Ultima actualizare: 24-10-2012 12:23
Minune? Plange cu lacrimi de sange! IMAGINI INCREDIBILE

Un apel disperat pentru ajutor i-a dat viata peste cap. Vorbim despre baiatul din statul american Tennessee care plange cu lacrimi de sange si spera ca cineva cu aceeasi boala sa il ajute sa scape de chin.

S-a gasit in sfarsit un oftalmolog care spera sa il vindece, insa cosmarul baiatului nu se opreste aici. Multi l-au acuzat ca se preface pentru a capata atentie.

Dupa aparitia la un show de televiziune de peste Ocean, povestea lui Calvino a facut inconjurul lumii. Boala rara de care el sufera ramane insa un mister. Si asta, chiar daca numerosi specialisti, impresionati de suferinta baiatului, s-au mobilizat pentru a gasi un raspuns.

Medicul James Fleming de la Institutul Oftalmologic din Memphis i-a asigurat pe cei doi ca nu se va lasa pana cand nu il vindeca pe Calvino.

Multi oameni au telefonat familiei baiatului ca sa-si ofere ajutorul. Altii insa au sunat doar ca sa spuna ca totul e o pura inventie.

Au fost chiar si medici care au spus ca adolescentul cauta doar sa atraga atentia asupra sa si l-au acuzat ca minte pentru publicitate.

Calvino spera sa aiba un raspuns pentru toata lumea, dupa ce va primi un diagnostic.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO