Avion prăbuşit lângă aeroportul Lviv din Ucraina. Ar fi rămas fără carburant


Ultimul update: Vineri 04 Octombrie 2019 11:26
Sursa: unian.ua
Data publicarii: Vineri 04 Octombrie 2019 11:26
Categorie: Stiri externe
incident aviatic in Lviv, Ucraina - 7

Potrivit primelor informaţii, un avion militar ucrainean, Antonov-12, a aterizat forţat sau s-a prăbuşit în apropierea aeroportului Lviv din Ucraina. Un consilier local a declarat că sunt mai multe victime, fără a preciza numărul lor. 

Avionul cargo a dispărut de pe radar, vineri în jurul orei locale 07:00, scrie unian.ua.

“La ora 07:29, un membru al echipajului a anunțat că avionul A-12 a fost nevoit să aterizeze de urgență. La ora 07:46, aeronava a fost descoperită la 1,5 kilometri distanță de pista aeroportului. Nu au fost observate semne de incendiu”, a declarat un reprezentant al Serviciului de Urgență ucrainean.

Pe de altă parte, consilierul local Igor Zinkevich a transmis pe pagina sa de Facebook că la bordul avionului se aflau șapte persoane. Potrivit oficialului ar exista victime în urma incidentului aviatic. Acesta a specificat că ar fi vorba de 3 morți și mai mulți răiți. 

Informația privind decesul mai multor membri ai echipajului a fost transmisă și de ministrul Infrastructurii, Vladyslav Krykliy. Acesta a anunțat că ar fi vorba de cinci morți.

Cursa Vigo (Spania) – Istanbul (Turcia) ar fi trebuit să aterizeze în Lviv pentru a se reaproviziona, însă înainte de aterizare a dispărut de pe radar.

Și șeful Serviciului Migraţional de Stat al Ucrainei, Maxim Sokoliuk, a transmis, pe Facebook, că în aeronavă se aflau șapte membri ai echipajului. Potrivit acestuia, avionul a aterizat de urgență în apropierea unui sat. “Sunt mai mulți morți, potrivit primelor informații. Aterizarea de urgență s-a produs pe fondul lipsei de combustibil. O anchetă a fost deschisă în acest caz”.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentrau a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTaV penatru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Mai multe concedii și zile libere pentru angajați. Cum se schimbă legislația muncii
Imagini terifiante: cum a fost surprinsă aripa unui avion de pasageri, în timpul zborului
Cauciucul unui avion a explodat în zbor, avariind aripa. 76 de pasageri se aflau la bord
FULLSCREEN
Avion prăbuşit lângă aeroportul Lviv din Ucraina. Ar fi rămas fără carburant
  • /

Sursa: unian.ua

VIDEO PROTVPLUS.RO