Actrița de filme pentru adulți Stormy Daniels ar fi fost amenințată, după scandalul cu Trump

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13
Stormy Daniels
Getty

Avocatul lui Stormy Daniels, femeia care susține că a avut o relație cu Donald Trump, afirmă că aceasta a fost amenințată cu moartea din cauza acestui scandal.

Potrivit news.com.au, Michael Avenatti a declarat în emisiunea Morning Joe, că Stormy Daniels, al cărei nume real este Stephanie Clifford, vrea să-și spună propria versiune despre ceea ce s-a întâmplat între Donald Trump și ea.

Întrebat dacă fosta actriță de filme erotice a fost amenințată, avocatul a spus că ”da”, însă nu a vrut să dea mai multe detalii. De asemenea, Avenatti a spus că ”nu confirmă sau infirmă” dacă aceste amenințări au venit chiar din partea președintelui SUA.

Nu am libertatea să discut despre asta. Puteți să întrebați în 17 feluri diferite, dar vă voi da același răspuns!”, a spus Avenatti.

Cu toate acestea, avocatul a promis că mai multe detalii vor putea fi aflate într-un interviu care va fi difuzat pe 25 martie, pentru emisiunea ”60 minutes”.

El a mai afirmat că alte 6 femei l-au contactat, arătându-se dispuse să vorbească despre relațiile sexuale cu Trump din trecut.

Actriţa de filme pentru adulţi Stormy Daniels l-a dat marţi în judecată pe preşedintele american Donald Trump, susţinând că nu a semnat niciodată un acord de confidenţialitate care să nu îi permită să vorbească despre relaţia 'intimă' dintre ei, relatează Agerpres, care citează Reuters.

Trump a negat că ar fi avut vreo aventură cu Stormy Daniels.

Actriţa porno, al cărei nume real este Stephanie Clifford, a deschis marţi un proces la Los Angeles, afirmând că acordul este invalid şi că ea poate să vorbească liber despre relaţia cu Trump.

Conform procesului intentat, pe care avocatul femeii, Michael Avenatti, l-a anunţat printr-o postare pe Twitter, Stormy Daniels a semnat atât acordul, cât şi o scrisoare anexă cu numele său de scenă la 28 octombrie 2016, cu câteva zile înainte de alegerile prezidenţiale din 2016 din SUA.

Avocatul lui Trump, Michael Cohen, a semnat documentul în aceeaşi zi, însă Trump nu l-a semnat niciodată, conform plângerii din noul proces.

"Acordul de confidenţialitate", aşa cum este menţionat în plângere, face referire la Trump ca David Dennison, iar la Stephanie Clifford ca Peggy Peterson. Scrisoarea anexă a acordului dezvăluie identităţile reale ale celor două părţi - Clifford şi Trump, conform plângerii.

Clifford solicită în plângerea sa depusă la Curtea Superioară din Los Angeles ca acordul şi scrisoarea anexă să fie declarate invalide şi neexecutorii.

Casa Albă nu a răspuns solicitărilor de a comenta informaţia, notează Reuters.

Conform plângerii, Clifford şi Trump au avut o relaţie intimă care a durat din vara lui 2006 până târziu în 2007 şi a inclus întâlniri la Lacul Tahoe şi la Hotel Beverly Hills.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO