"A fost un miracol ca am supravietuit." Zborul groazei in care 23 de pasageri au ajuns cu capul spart la spital

Ultima actualizare: 10-06-2016 06:59
Avianca Airlines

Un zbor de noapte intre Lima si Buenos Aires a fost poate cea mai infricosatoare cursa pentru pasagerii sai. Atunci cand aeronava a trecut pe deasupra Anzilor, a fost atat de tare zguduita incat mai multi pasageri s-au lovit.

Incidentul infricosator a avut loc Sambata noaptea, in jurul orei locale 01:11, atunci cand avionul a trecut printr-o zona cu vreme proasta. Turbulentele au fost atat de puternice incat mai multi pasageri au fost izbiti de scaune si de peretii avionului, mastile de oxygen au cazut automat, iar mai multe panouri ce captusesc interiorul avionului s-au crapat, potrivit Daily Mail.

Opt membri ai echipajului au suferit rani si au avut nevoie de bandaje si gulere cervicale. Acest lucru s-a produs si din cauza faptului ca stewardesele ranite nu aveau centurile puse pe durata turbulentelor.

La 80 de minute de la incident, aeronava a aterizat cu bine la Buenos Aires. 23 de persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale, 10 au fost transportate la spital si patru dintre acestea au ramas internate pentru mai multe investigatii.

"A fost un miracol ca am supravietuit." a declarat un pasager, in timp ce altii s-au plans de faptul ca la aterizare niciun reprezentant al companiei Avianca nu a venit sa ii intampine. Cu toate ca interiorul aeronavei era avariat, la sase ore de la aterizare, echipajul a plecat inapoi, pe drumul de intoarcere.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO