A deschis focul intr-o scoala din Florida, apoi s-a sinucis! VIDEO

Dată publicare: 15-12-2010 00:00
Dată actualizare: 09-10-2012 19:39


UPDATE: Un barbat a deschis focul, fara a rani pe nimeni, in timpul unei reuniuni a responsabililor unitatilor scolare din Florida, dupa care s-a sinucis, scrie CNN.

Clay Duke, in varsta de 56 de ani, a stat linistit la inceputul reuniunii reprezentanilor unitatilor scolare din districtul Bay (Florida).

Cand a fost momentul in care cetatenii puteau face propuneri, Duke a venit la pupitru si a desenat pe perete, cu un spray de culoare rosie, litera V, intr-un cerc.

Apoi a scos din buzunar un pistol si a strigat: "Sa ramana sase barbati! Restul sa iasa". Dupa cateva minute, o femeie a incercat fara succes sa ii doboare pistolul cu geanta, dupa care s-a prabusit pe podea si ulterior a fugit.

Agresorul nu a tras niciun foc de arma dupa ea, spunand insa ca "cineva probabil va muri". La un moment dat, Duke a inceput sa vorbeasca despre disponibilizarea sotiei sale si despre impozitele mari din SUA.

Dintr-o data, barbatul a inceput sa traga spre barbatii din sala.

Politia a anuntat ulterior ca barbatul a fost intr-un final ranit prin impuscare de agentii de securitate ai institutiei, dupa care s-a sinucis.


VIDEO PROTVPLUS.RO