A avut un șoc când a desfăcut pachetul. Ce se afla în interior


Ultimul update: Miercuri 24 Aprilie 2019 22:49
Data publicarii: Miercuri 24 Aprilie 2019 22:34
Categorie: Stiri externe
câine husky

O femeie care și-a lăsat câinele la un adăpost cât timp a fost plecată într-o scurtă vacanță a suferit un adevărat șoc când s-a întors acasă.

 

Kirsten Kinch a plecat împreună cu familia în Islanda, pentru trei zile, la sfârșitul anului trecut. Și-a lăsat câinele, un husky pe nume Nova, la un adăpost din Dublin, iar când s-a întors, angajații de aici i-au spus că animalul murise. Adevăratul șoc l-a suferit atunci când a primit animalul, care era pus într-o pungă neagră, înfășuratăcomplet cu bandă adezivă, relatează Daily Mail.

Tânăra irlandeză spune că Nova a avut probleme de sănătate anul trecut, dar fusese tratată cu succes până să plece în vacanță. Așa că nu își explică de ce câinele ar fi suferit o hemoragie internă care i-a fost fatală.

”Am fost să îmi văd câinele superb și mi-au arătat ”o minge” - doar așa pot să descriu ceea ce au făcut ei, după ce l-au pus într-o pungă neagră, pe care au acoperit-o cu bandă. Este limpede că nu au pic de compasiune. Nu pot să vă spun în cuvinte ce mult m-a traumatizat să-mi duc acasă câinele în felul acesta”, a spus tânăra.

Administratorul adăpostului, Paddy Cullen, a spus că Nova a primit cele mai bune îngrijiri, dar a fost găsită moartă, într-o baltă e sânge, fiind evident că suferise o hemoragie internă violentă. Le-a dat instrucțiuni angajaților să împacheteze cât mai bine câinele pentru a preveni răspândirea infecției și la alte animale.

Cazul este acum cercetat de autorități. 

 

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

FULLSCREEN
A avut un șoc când a desfăcut pachetul. Ce se afla în interior
  • /

Sursa: Daily Mail

Tags: caine, irlanda, husky,

VIDEO PROTVPLUS.RO