VIDEO. Gafa inadmisibila comisa de Nokia. Ce detaliu a uitat sa stearga din reclama la Lumia 920

Ultima actualizare: 03-11-2012 06:02
reclama Lumia 920

Incercarea Nokia de a se relansa pe piata smartphone-urilor prin lansarea Lumia 920 nu a avut succesul dorit , actiunile companiei scazand cu 10 procente. Poate o vina apartine si unui spot publicitar care dorea sa promoveze acest telefon.

Cum enturizasmul privind lansarea Lumia 920 a fost de la bun inceput foarte scazut, compania a incercat sa castige fani prin promovarea calitatilor deosebite ale camerei video pe care o are acest telefon.

Spotul publicitar contine insa o gafa inadmisibila, care a fost observata de spectatorii atenti.

Razboiul gigantilor: Lumia 920 vs. iPhone 4S vs. Galaxy S III. Care telefon e mai bun

Filmuletul arata doi tineri care merg pe bicicleta, baiatul filmand-o cu telefonul mobil pe iubita lui.

Clipul vrea sa arate calitatea deosebita a filmarii si optiunea de stabilizare a imaginii, camera telefonului fiind chiar “mai performanta decat o camera video digitala”, potrivit reclamei.

Cadrele sunt intr-adevar foarte bune, numai ca au fost filmate cu o camera profesionala, nicidecum cu Lumia 920.

Aparatul folosit in reclama este vizibil intr-un anumit cadru al spotului, din cauza neatentiei celor care au filmat si montat secventele.

Conducerea Nokia si-a cerut imediat scuze, gafa fiind imposibil de negat.

Iata ce declara Heidi Lemmetyinen: “Din dorinta de a demonstra beneficiile stabilizatorului optic de imagine, am realizat un video care simuleaza calitatea pe care o vor avea folosind aceasta optiune. Desigur, ar fi trebuit sa mentionam acest lucru de la bun inceput: nu este filmat cu Lumia 920. Ne cerem scuze pentru confuzia creata”.

Telefonul Lumia 920 a fost lansat pe data de 6 septembrie, fiind produsul cu care Nokia spera sa intreaca smartphone-urile Apple si Google.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO