Un cunoscut site de filme pentru adulți a eliminat majoritatea videoclipurilor. Conținutul ar fi fost ilegal

Ultima actualizare: 14-12-2020 23:20
laptop
Getty

Site-ul de filme pentru adulți Pornhub a eliminat majoritatea videoclipurilor, pe fondul unui conținut ilegal.

Un raport al New York Times a acuzat site-ul că este „infestat” cu abuzuri asupra copiilor și videoclipuri legate de viol, potrivit BBC.

Pornhub spune că noile sale măsuri sunt acum mai stricte decât ale oricărei platforme de socializare. Ele au fost luate pentru a împiedica distribuirea de conținut ilegal, după apariția unui articol în New York Times, care denunță difuzarea de clipuri video cu violuri asupra minorilor.

Astfel, numai videoclipurile verificate, încărcate de parteneri și de persoanele prezentate în videoclipuri, care sunt membri ai programului, rămân online.

Majoritatea conținutului site-ului a fost încărcat de membri care nu au fost verificați. Milioane de videoclipuri au fost eliminate, ca urmare a noii politici.

Pornhub susține, de asemenea, că este vizat de organizații care doresc să abolească pornografia și că intenționează să introducă un sistem de verificare pentru utilizatorii obișnuiți.

„Acest lucru înseamnă că fiecare conținut Pornhub provine de la persoane care au fost verificate, o cerință pe care platformele precum Facebook, Instagram, TikTok, YouTube, Snapchat și Twitter încă nu au instituit-o. Este clar că Pornhub este vizat nu datorită politicilor noastre și a modului în care ne comparăm cu colegii noștri, ci pentru că suntem o platformă de conținut pentru adulți”, potrivit site-ului.

Reprezentați ai companiei au declarat anterior că afirmațiile erau „iresponsabile și flagrant neadevărate”.

Pornhub ar fi avut 42 de miliarde de vizitatori pe site în 2019 și au fost încărcate peste 6,83 milioane de videoclipuri.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO