Veste buna pentru abonatii RCS-RDS


Ultimul update: Sambata 28 Septembrie 2013 06:56
Sursa: Broadband TV News
Data publicarii: Miercuri 25 Septembrie 2013 11:39
Categorie: Stiri Economice
RCS&RDS

Conform Broadband TV News, compania RCS-RDS a semnat un parteneriat cu Viacom International Media Networks (VIMN). Ce inseamna acest lucru pentru abonati?

Pentru abonati, acest parteneriat inseamna ca vor beneficia de doua canale noi de televiziune.

Astfel, din luna octombrie, cei 3 milioane de abonati ai RDS ar putea avea acces la canalele Nickelodeon si Comedy Central. Acesta din urma este unul dintre cele mai de succes canale de televiziune din Ungaria.

Conform Mediafax, care il citeaza pe Bartosz Witak, general manager la Viacom International Media Networks pentru regiunea Europa Centrala si de Est si Israel, contractul incheiat cu RCS&RDS este "unul dintre cele mai mari succese" din acest an pentru Viacom.

"RCS&RDS este unul dintre cei mai importanti parteneri de distributie pe care ii avem in Europa Centrala si joaca un rol important in cresterea noastra in aceasta regiune", a mai spus Bartosz Witak.

Comedy Central Extra, o televiziune ce difuzeaza seriale originale, animatie si stand-up comedy, s-a lansat in luna martie a acestui an in Romania, in pachetele companiei de telecomunicatii Romtelecom, potrivit unui comunicat remis Mediafax in 26 martie.

In Romania, televiziunea Nickelodeon, dedicata copiilor cu varsta cuprinsa intre 2 si 14 ani, s-a lansat in 2010 intr-o varianta localizata, fiind prezenta si in pachete ale UPC Romania si Romtelecom.

Televiziunile Comedy Central Extra si Nickelodeon fac parte din portofoliul Viacom International Media Networks (VIMN), una din cele mai cunoscute companii de divertisment din lume.

VIMN detine cateva dintre cele mai populare televiziuni din lume, incluzand Comedy Central, Nickelodeon, VH1, Viva, MTV. Brandurile Viacom sunt privite la nivel global in peste 600 de milioane de case, in 160 de tari si in 34 de limbi prin intermediul a 166 de televiziuni cu program localizat si prin peste 550 de mijloace media digitale si televiziuni pe mobil.

RCS&RDS este una dintre cele mai importante companii de pe piata serviciilor de televiziune prin cablu si satelit din Romania.

Sursa: Broadband TV News

RCS&RDS a mai facut o achizitie pe piata TV din Romania
Discovery nu mai are voie sa-si instige abonatii sa renunte la serviciile RCS-RDS
Orange Romania a lansat serviciul Orange TV, cu 26 de canale HD in premiera pe plan local
VIDEO PROTVPLUS.RO