Seful ANAF, chemat la discutii la Guvern. Mihai Tudose: "Avem in vedere inlocuirea tuturor celor care nu-si fac treaba"


Ultimul update: Sambata 08 Iulie 2017 06:58
Data publicarii: Miercuri 05 Iulie 2017 14:53
Categorie: Stiri Economice
bogdan stan

Premierul Mihai Tudose a declarat, miercuri, la Primaria Capitalei, ca va participa ”macar din politete” la intalnirea de la Palatul Victoria, unde presedintele ANAF, Bogdan Stan a fost chemat la discutii de catre vicepremierul Marcel Ciolacu.

”Avem in vedere inlocuirea tuturor celor care nu-si fac treaba (...). Avem o intalnire programata cu el azi ( cu Bogdan Stan - n.r.), este chemat sa vedem despre ce este vorba in ograda domniei sale si sa vedem in ce masura putem implementa repede acel punct din programul de guvernare cu splitarea TVA-ului”, a declarat premierul Mihai Tudose, intrebat daca il va demite pe seful ANAF.

El a precizat ca va fi prezent la intalnirea pe care seful ANAF o va avea cu vicepremierul Marcel Ciolacu, ”macar din politete”.

”Eu l-am chemat. Macar din politete sa fiu, daca eu l-am chemat”, a afirmat Tudose.

Presedintele ANAF, Bogdan Stan, a fost convocat, miercuri, la Guvern, de catre vicepremierul Marcel Ciolacu pentru a discuta despre incasarile la bugetul de stat, dar si de alte proiecte ale Agentiei, au declarat, pentru News.ro, surse oficiale. intalnirea are loc in contextul in care premierul Mihai Tudose ia in calcul schimbarea lui Stan.

Luni, surse apropiate prim-ministrului au declarat, pentru News.ro, ca Mihai Tudose nu a luat inca o decizie privind demiterea sefului ANAF, Bogdan Stan, dar i-a trasat sarcini speciale si urmeaza ca la finalul saptamanii sa mearga in control la agentia fiscala.

Sursa: News.ro

VIDEO PROTVPLUS.RO