Meseria si locul in care castigi in 6 ore cat un profesor roman intr-un an de zile

Dată publicare: 25-10-2011 23:00
Dată actualizare: 06-11-2012 23:45


fata la volan

Pana nu demult, un oras american renumit in intreaga lume detinea titlul de "capitala a universului..." pentru o anumita meserie. Intre timp lucrurile s-au schimbat si iata unde este acum raiul.

Este vorba despre Las Vegas, care a pierdut batalia in materie de "stripperi", in favoarea oraselului Williston, din Dakota de Nord.

Afacerile cu petrol sunt infloritoare pe meleagurile respective asa ca se "sparg" sume incredibile de bani in cele doua cluburi care organizeaza show-uri de stiptease din localitate: Whispers si Heartbreakers. Aici, dansatoarele exotice fac mai multi bani intr-o noapte decat un profesor, gradul I, din Romania, intr-un an. Chiar si un medic chirurg ar fi invidios pe fetele "golase". 

CNN Money  sustine, intr-un amplu reportaj facut la fata locului, ca zvonurile "vorbesc" despre castiguri de pana la 3.000 de dolari pe noapte. Competitia intre cele doua localuri a ajuns sa fie atat de agresiva, incat se primesc aplicatii din toata lumea: Hawaii, Alaska, Cehia sau Germania.

"Obisnuiam sa ne rugam de fete sa vina sa lucreze la noi, dar acum refuzam o mare parte dintre cereri pentru ca nu mai avem spatiu pentru dansatoare", povesteste una dintre proprietarele de club.  

 

Sursa: CNN


VIDEO PROTVPLUS.RO