La 7 ani este cel mai bine plătit youtuber. A câștigat 22 de milioane de $ într-un an

03-12-2018 20:52


ryan toys review

Un băiat de 7 ani a fost desemnat de Forbes cel mai bine plătit youtuber, ajungând la un câștig de 22 de milioane de dolari anul acesta, o sumă de două ori mai mare față de cea pe care a strâns-o anul trecut.

Ryan deține un canal de YouTube intitulat Ryan ToysReview, pe care i l-au deschis părinții în martie 2015. De atunci, videoclipurile lui Ryan au adunat aproape 26 de miliarde de vizualizări și au atras 17,3 milioane de urmăritori.

Ryan publică clipuri aproape în fiecare zi, iar unul dintre ele, postat duminică, în care băiatul promovează un ou uriaș cu surprize, a adunat peste 1 milion de vizualizări.

Întrebat de NBC de ce crede că videoclipurile sale sunt atât de populare, Ryan a răspuns simplu: „Pentru că sunt distractiv”.

Potrivit Forbes, 21 de milioane din totalul de 22 de milioane de dolari provin din reclamele afișate înainte de clipurile lui Ryan, iar restul din postări sponsorizate.

Întrucât Ryan încă este un copil, 15% din veniturile lui ajung într-un cont bancar pe care el îl va putea accesa când va deveni major.

 

Sursa: Forbes

VIDEO PROTVPLUS.RO