Afacerea care iti aduce castiguri frumoase. Fonduri UE pentru ferme de porci


Ultimul update: Joi 08 Noiembrie 2012 01:54
Data publicarii: Duminica 27 Mai 2012 19:33
Categorie: Stiri Economice

Intr-o tara din care inca se mai pleaca spre alte zari in cautarea bunastarii, exista si romani care se intorc din strainatate pentru a porni acasa propria lor afacere.

O familie tanara din Bihor care si-a petrecut ultimii zece ani in Spania s-a hotarat sa-si investeasca toate economiile intr-o ferma de purcei. Aici ei au posibilitatea sa acceseze importante fonduri europene, asa ca au inceput deja lupta cu birocratia romaneasca si sunt la un pas de realizarea visului lor.

In Spania, Adrian a lucrat in constructii si ii mergea asa de bine incat la un moment dat si-a facut propria firma. Iar sotia lui, Alexandra, a fost baby-sitter pana cand a nascut si, de vreme ce baietelul lor a implinit sapte ani, a tinut sa inceapa scoala acasa, in Romania. Ca sa fie stapani pe destinul lor, si-au cumparat deja primii purcelusi pentru ferma.

Intariti de experienta din strainatate, s-au hotarat sa investeasca tot ce-au castigat acolo, 10.000 de euro, intr-un grajd al fostului CAP din localitatea Tanca, in Bihor.

S-au incadrat in conditiile cerute de programul european de instalare a tinerilor fermieri si spera sa obtina astfel 40.000 de euro, nerambursabili. Cu ajutorul unor specialisti, au intocmit un dosar fara cusur.

Adrian si Alexandra sunt un exemplu pentru multi dintre romanii inca tineri si in putere gata sa riste ca sa isi schimbe destinul.

Afaceri de succes prin Google Translate. Chinezii investesc peste un miliard de euro in Romania
Savantii de la o statiune de cercetare din Cluj dezvolta plante IN VITRO
VIDEO PROTVPLUS.RO