Un intreg bloc din Cluj in pericol! Un piroman si-a dat foc la apartament!

Ultima actualizare: 20-01-2012 04:21

UPDATE: Un barbat din Cluj-Napoca si-a aprins mobila din casa, iar apoi a fugit fara sa priveasca inapoi. Cand au vazut fumul negru, vecinii si-au dat seama imediat despre ce e vorba: barbatul nu e la prima incercare de a-si incendia casa.

Politistii incearca acum sa dea de urma barbatului. Cel mai probabil politistii il vor sanctiona pe clujean, pentru ca gestul lui a pus in pericol si locuintele si vietile vecinilor lui.

De cand a divortat si a ramas singur, in urma cu cativa ani, barbatul parca si-a pierdut mintile. Vecinii lui stau ca pe ace dupa ce au mai trecut printr-o asemenea experienta in urma cu catva timp.

Duminica seara, pompierii au fost nevoiti sa arunce din locuinta sa, tocmai de la etajul sapte, televizorul, canapeaua si o garnitura de pat, care ardeau mocnit.

Barbatul nu a fost gasit inca de politisti. Acestia au intocmit deja actele premergatoare pentru dosarul penal pentru distrugere prin incendiere.

Anchetatorii au gasit in camera din care a pornit incendiul un flacon cu o substanta inflamabila cu care, cel mai probabil, barbatul si-a aprins lucrurile.

Vecinii nu se vor linisti pana cand politistii nu vor lua masuri impotriva lui. Se tem ca oricand barbatul va da foc din nou casei si vor fi cu totii in pericol.

Dupa ce vor sta de vorba cu el, politistii se gandesc sa ceara si ajutorul unui psiholog care sa-l ajute.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO