Studentii basarabeni protesteaza miercuri la Timisoara

Ultima actualizare: 24-06-2012 04:00
Proteste Chisinau

Organizatia Studentilor Basarabeni din Timisoara va organiza miercuri, de la ora 19.00, un mars de protest pentru sustinerea manifestantilor din Chisinau, unde au loc proteste violente.


Potrivit unui comunicat transmis marti de Organizatia Studentilor Basarabeni din Timisoara, marsul va fi organizat pentru sustinerea studentilor din Chisinau care protesteaza fata de "fraudarea alegerilor din Republica Moldova".

In plus, acestia vor milita impotriva Partidului Comunist, fata de interzicerea tinerilor basarabeni aflati pe teritoriul Romaniei de a intra in Republica Moldova la punctele vamale si pentru libertatea de exprimare.

Marsul va porni din Complexul Studentesc si se va incheia in Piata Operei, unde studentii vor aprinde lumanari.

Proteste incendiare au avut loc marti si in fata Universitatii din Iasi! Peste 100 de studenti basarabeni au protestat impotriva comunistilor din Republica Moldova.

In Galati si Suceava au avut loc de asemenea proteste. Si la Bucuresti se asteapta mitinguri de sustinere a tinerilor protestatari de la Chisinau. Zilele urmatoare au anuntat ca vor iesi instrada studentii din Oradea si Brasov.

Pana cand reteaua de internet din Republica Moldova va fi din nou stabila, stirile www.protv.md vor fi gazduite de site-ul stirileprotv.ro, intr-o sectiune speciala: http://stirileprotv.ro/exclusiv/protvmd/

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO