Studentii basarabeni din Iasi si Galati protesteaza impotriva comunismului!

Ultima actualizare: 20-10-2012 02:55

Protest incendiar in fata Universitatii din Iasi! Peste 100 de studenti basarabeni au protestat impotriva comunistilor din Republica Moldova, pe care i-au acuzat ca au falsificat rezultatul alegerilor de duminica.

 

Studentii au scandat "Jos comunismul!" si au incendiat mai multe afise ale presedintelui Vladimir Voronin.

Protestatarii au spus ca sunt nemultumiti ca tara lor va fi condusa inca 4 ani de comunisti, vinovati, spun ei, ca Republica Moldova e cel mai sarac stat al Europei.

Tinerii au anuntat ca vor continua protestele si in urmatoarele zile.

Si la Galati tinerii studenti au iesit in strada pentru a protesta impotriva situatiei din Republica Moldova. Aproximativ o suta de studenti basarabeni de la Universitatea "Dunarea de Jos" din Galati s-au adunat  in Gradina Publica din municipiu, pentru a protesta fata de comunism si pentru a sustine actiunile manifestantilor de la Chisinau.

Tinerii sustin ca au luat legatura, in timpul zilei de marti, cu rudele din Republica Moldova si ca atmosfera de acolo este una tensionata.

Pana cand reteaua de internet din Republica Moldova va fi din nou stabila, stirile marca www.protv.md vor fi gazduite de site-ul stirileprotv.ro, intr-o sectiune speciala: http://stirileprotv.ro/exclusiv/protvmd/

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO