Client impuscat in timpul unui jaf, intr-un magazin din Odorheiul Secuiesc!

Ultima actualizare: 01-10-2012 21:25

UPDATE: O lupta incredibila, cum rar mai vedem in aceste vremuri, s-a purtat intre un hot inarmat si un tanar client, intr-un magazin din Odorheiu Secuiesc.

 

In momentul atacului, in magazin se aflau proprietara si o vanzatoare. Femeile isi aduc aminte cu groaza ca inauntru a dat buzna un individ care avea fata acoperita si tinea in mana un pistol.

Au inteles insa imediat ca respectivului nu-i ardea de gluma si s-au temut ca nu vor scapa cu viata. In acel moment, in magazin a intrat un tanar care a vazut ce se petrece si, fara sa stea pe ganduri, s-a aruncat asupra talharului.

Agresorul a reusit sa fuga si este cautat acum de politisti. Salvatorul celor doua femei, care a dorit sa ramana anonim, a scapat cu o rana superficiala.

Suspectul are intre 20 si 25 de ani si este vorbitor de limba maghiara. Are inaltimea de 1.80-1.90, fata ovala, nasul subtire si parul saten. Politistii au facut filtre in tot judetul si spera sa puna cat mai repede mana pe individ. Cand va fi prins, atacatorul va fi trimis in judecata, si si-ar putea petrece urmatorii zece ani dupa gratii.

Fapta sa eroica ne aminteste de o alta, sfarsita insa tragic - pe 30 ianuarie 2009, un barbat din Brasov a fost impuscat mortal in timp ce incerca sa-l prinda pe atacatorul unei case de schimb valutar. Gheorghe Lala avea 55 de ani si s-a luat dupa agresor, dar acesta s-a intors si l-a executat cu un glont direct in inima. Nici acum nu stim sigur cine i-a facut asta.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO