Puiu Popoviciu nu poate parasi tara! Instanta i-a respins contestatia

Ultima actualizare: 10-10-2012 11:49

Curtea de Apel Bucuresti a respins luni contestatiile impotriva interdictiei de a parasi tara, dispuse de procurorii anticoruptie in cazul omului de afaceri Puiu Popoviciu si a ofiterului DGA Petru Pitcovici, acuzati de cocruptie.


"Plangerile inculpatilor Gabriel Aurel Popoviciu si Petru Daniel Pitcovici impotriva ordonantelor procurorului prin care s-au prelungit masurile obligarii de a nu parasi tara au fost respinse de Sectia I, respectiv Sectia a II-a ale Curtii de Apel Bucuresti", se arata intr-un comunicat al instantei, citat de Mediafax.

Hotararea poate fi atacata cu recurs la instanta suprema.

Cap de afis in celebrul scandal "Coruptie la 2 si-un sfert", omul de afaceri Puiu Popoviciu a aparut luni din nou in fata unui complet de judecata. Miliardarul vrea mai multa libertate de miscare, dupa ce procurorii DNA i-au interzis sa paraseasca teritoriul Romaniei.

Gabriel Puiu Popoviciu este cercetat de procurorii anticoruptie, sub acuzatia de complicitate la abuz in serviciu.

Procurorii DNA au incercat fara succes sa obtina arestarea preventiva a lui Popoviciu. Judecatori i-au impus totusi miliardarului interdictia de a parasi teritoriul Romaniei, iar interdictia a fost prelungita saptamana trecuta cu inca 30 de zile.

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO