Patru aspirine l-au adus la un pas de moarte pe un tanar din Galati


Ultimul update: Vineri 05 Octombrie 2012 14:42
Data publicarii: Luni 28 Septembrie 2009 00:00
Categorie: Stiri Sociale

O durere de cap putea sa-l omoare pe un tanar de 20 de ani din judetul Galati, care a inghitit aspirina dupa aspirina, sperand ca va scapa de suferinta.

Cand a ajuns la patru pastile si-a dat seama ca problemele lui sunt ceva mai mari decat o migrena, pentru ca a inceput sa se simta din ce in ce mai rau. Intr-un final, a ajuns la spita.

Pacientul a fost supus unor teste, iar in urma acestora medicii si-au dat seama ca avea hemoglobina de zece ori mai mica decat valorile normale si era in pericol de moarte. A fost internat imediat la sectia Terapie Intensiva, unde i s-au facut transfuzii de sange.

Cand si-a mai revenit, tanarul a reusit sa le povesteasca medicilor ce a facut. Doctorii s-au mirat de cazul lui, pentru ca omul nu sufera de ulcer si aspirina nu avea de ce sa-i provoace astfel de reactii. Urmeaza sa-l mai supuna unor analize pentru ca inca nu stiu de ce a ajuns intr-o asemenea stare.

Pana va afla din ce cauza i-a pornit hemoragia, tanarul pacient va sta departe de pastile. Mai exact de cele pe care pana acum si le administra singur, dupa cum il taia capul si care puteau chiar sa-l omoare.

Romanii prefera tratamentul cu medicamente in locul celui naturist!
Romanul, mare amator de... antibiotice fara reteta
Nu mai luati medicamente dupa ureche! Riscati sa va imbolnaviti mai rau
VIDEO PROTVPLUS.RO