Panica in Turda: o cladire in care locuiau opt familii, amenintata de foc

Dată publicare: 07-01-2009 00:00
Dată actualizare: 15-05-2012 17:04


Focul a izbucnit intr-o anexa din curtea imobilului pe care proprietarul obisnuia sa o umple cu gunoaie si a cuprins extrem de repede podul cladirii. Din fericire flacarile nu s-au extins si in apartamente.


Miercuri dimineata, putin dupa ora 9:00, locatarii unui imobil de pe strada Dacia din Turda au iesit ingroziti din case. Au simtit miros de fum care iese din curtea vecinului.

Locatarii panicati au inceput sa stinga flacarile cu tot ce le-a cazut in mana. Cand si-au dat seama ca nu au nicio sansa sa stavileasca valvataia au chemat pompierii. Pana la venirea lor, flacarile au ajuns la peste 2 metri si au cuprins si podul cladirii.

Zona este greu accesibila, deoarece curtea este foarte ingusta, asa ca pompierii au intrat cu greu cu furtunele printr -o gradina din apropiere. Mai mult de o ora s-au chinuit sa stinga flacarile.

De vina se pare ca este un barbat in varsta de 60 de ani care avea in curte o anexa unde adunase de al lungul timpului gunoaie. Acestea s-au aprins si in cateva minute focul a inghitit totul.

Tags: incendii,


VIDEO PROTVPLUS.RO